Despre noi

DESPRE

NOI

Studio-ul nostru s-a născut din pasiunea pentru Arhitectură și Design interior. 

A fost înființat de către arhitectul Silvia Di Falco, cu dorința de a folosi experiența acumulată în decursul celor 16 ani de activitate în domeniul arhitecturii, pentru a realiza proiecte frumoase, funcționale și personalizate după gustul și stilul de viață al fiecărui client. 

Frumusețea poate să sune banal, dar nu este așa de comun să găsim spațiile în care frumusețea este în armonie cu funcționalitatea, optimizarea suprafețelor și utilizabilitatea dorită de către beneficiari.     

Gândim, elaborăm și finalizăm fiecare proiect cu mare dedicație și atenție la detalii, plecând întotdeauna de la dorințele clientului, creând o comunicare cât mai clară cu el și având ca obiectiv final cel de a ajunge la un rezultat peste așteptările clientului și de care noi să fim mândri.

Arhitectura este cea care definește un spațiu, cea care poate transforma un loc oarecare în acasă, cea care poate face să treacă mai ușor o zi de muncă la birou, cea care ne poate face să ne simțim mai bine la un restaurant, are puterea de a modifica fizic viața noastră prin modelarea spațiilor în care ne petrecem zilele.

Laboratorul de Design este locul în care aplicăm această formulă pentru a obține spațiile în care viața să fie mai frumoasă, comfortabilă și plăcută.

Date contact

Strada Rascoala din 1907, Pantelimon, Bucharest, Romania

Email: contact@laboratoruldedesign.ro

Telefon: +40 731 494 541